Elektromos karos emelő

 

Elektromos karos emelő

Elektromos karos emelő

Elektromos karos emelőt keres? Eladó Genie Z 34/22N DC!

A karos emelők közti legnagyobb különbséget általában a motor és a munkamagasság jelenti. A motortípus alapján feloszthatók diesel és elektromos karos emelőkre. A diesel kiadások kültéri munkához javasoltak, mivel erősek, de használatuk közben füst termelődik, ez pedig beltéren rendkívül zavaró és veszélyes. Tereprevaló, defektmentes gumikkal vannak felszerelve, ezáltal minden talajtípuson kiválóan teljesítenek.

Beltéri munkavégzéshez viszont inkább az elektromos karos emelő ajánlott. Ezek nem termelnek füstöt működésük során, sőt rendkívül halkak is, így biztosan nem zavarnak senkit. Kérhetők fehér, nyommentes gumikkal is, ezáltal elkerülhetők a váratlan, nemkívánt foltok.

Genie Z 34/22N DC egy kiváló elektromos karos emelő

A Gneie Z 34/22N DC egy rendkívül jó tulajdonságokkal bíró gépezet. Egy elektromos 48V motor hajtja, emelési kapacitása pedig 227 kg. Platformmagassága 10.52 méter, tehát ilyen magasra képes a platformot emelni, azonban a munkamagassága 12.52 méter. Ez azt jelenti, hogy a kosárban álló személy maximálisan ilyen magasságban képes ellátni a feladatát. Kosara egyébként 0.76 méter hosszú és 1.42 méter széles, egy szakembert tud egyszerre a levegőbe juttatni.

ÁRAJÁNLAT KÉRÉS

Kérjen ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével.

(A csillaggal(*) jelölt mezők kitöltése kötelező!)

Melyik pénznemben kéri az árajánlatot? (HUF/EUR) *

Kérjük, ne felejtse el bejelölni a "Nem vagyok robot" jelölőnégyzetet. Köszönjük!

EU Infoblokk Széchenyi 2020