Elektromos karos emelő használata

 

Elektromos karos emelő használata

Elektromos karos emelő használata

Próbálja ki elektromos karos emelőinket Ön is!

Elektromos karos emelőink a függőleges emelésen kívül, oldalirányú kinyúlási funkcióval is rendelkeznek. Karjaik 360 fokban képesek az elforgásra, így azokat a helyeket is megközelítheti velük, amik alá nem lehet beállni a gépezettel. Minden gépünk önjáró, így a felemelt kosárból is irányíthatóak. Ebből adódóan fontos órákat spórolhat meg használatukkal. Elektromos karos emelőink gémszerkezete nagyfokú stabilitást tesz lehetővé, amihez a gépek önsúlya is nagyban hozzájárul. Gépezeteink jelentős teherbírással rendelkeznek, egyszerre 2 személyt és a munkához fontos szerszámaikat is képesek felemelni.

Tegyen egy próbát és béreljen Ön is elektromos karos emelőt!

Elektromos karos emelő használata leginkább egyenletes talajon javasolt. Gépeink fehér, tömör kerékkel is kérhetők, így elkerülhetők a nemkívánt nyomok. Az akkumulátorral meghajtott szerkezetek nem termelnek kipufogógázt, így ideálisak bentre. Működésük rendkívül csendes. Megközelítőleg 8-10 órás üzemidő teljesítésére képesek, ami után szintén ennyi ideig szükséges töltésük.

Ha felkeltettük érdeklődését, akkor bátran vegye fel velünk a kapcsolatot! Béreljen elektromos karos emelőt weboldalunkról!

ÁRAJÁNLAT KÉRÉS

Kérjen ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével vagy hívjon a +36205890222 telefonszámon.

(A csillaggal(*) jelölt mezők kitöltése kötelező!)

Melyik pénznemben kéri az árajánlatot? (HUF/EUR) *

Kérjük, ne felejtse el bejelölni a "Nem vagyok robot" jelölőnégyzetet. Köszönjük!

EU Infoblokk Széchenyi 2020