Elektromos ollós emelő

 

Elektromos ollós emelő

Elektromos ollós emelő

Miért érdemes elektromos ollós emelőt bérelni?

Az elektromos ollós emelők számos olyan előnnyel bírnak, amit bármilyen magasban végzendő munka során kamatoztathatunk. Ezek a gépezetek tökéletes alternatívát biztosítanak a hagyományos homlokzati állványok helyett, alkalmazásukkal jelentősen felgyorsítható a munkafolyamat. Önjáró tulajdonságuk révén könnyedén irányíthatók a felemelt kosárból is, így igazán időtakarékosak. Egyidejűleg két-három felnőtt személy munkáját képesek biztosítani, platformjuk pedig kibővíthető, így az összes szükséges szerszám is felfér rájuk. Masszív, ollós szerkezetüknek köszönhetően pedig magasfokú stabilitást nyújtanak a platformon tartózkodóknak.

Milyen elektromos ollós emelőt ajánlatos bérelni?

Azt, hogy milyen modellt válasszunk, nagyban befolyásolja, hogy milyen terepen szeretnénk használni az emelőt. Az elektromos ollós emelőket az esetek többségében beltéri munkálatokhoz szokták javasolni. Ezen típusok füstmentesen dolgoznak, akkumulátoruk nagyjából 8 órányi munkavégzést képes ellátni. Ezután nagyjából hasonló idő szükség a töltésükhöz. A beltéri modellek újabb pozitív tulajdonsága mindezek mellett, hogy fehér, nyommentes gumikkal is kérhetők. Ezáltal megelőzhetők a nemvárt foltok és keréknyomok is.

Környezetbarát elektromos ollós emelő

Az emelőgépek területén történt technológiai fejlődésnek köszönhetően ma már számos speciális eszköz áll rendelkezésre a magasban végzett munkákhoz. Az elektromos ollós emelő kiváló példája ennek a fejlődésnek, amely a hagyományos ollós emelők előnyeit ötvözi az elektromos meghajtás környezetbarát lehetőségeivel.

Miben más egy elektromos ollós emelő a hagyományosaktól?

Az elektromos ollós emelő ugyanazokat az alapvető működési elveket követi, mint hagyományos társai, azonban elektromos motorral rendelkezik. Ennek köszönhetően sokkalta csendesebben dolgozik és káros gázoktól, füsttől sem kell tartani már. Ez a munkavállalóknak és a környezetnek is kedvez. Összegezve tehát az elektromos ollós emelő egyik kulcsfontosságú előnye a fenntartható működés.

Elektromos ollós emelő teljesítménye

Az elektromos motor ellenére ezen emelőtípus teljesítménye korántsem csökkent, továbbra is stabil és biztonságos munkakörnyezetet kínál, mint társai. Könnyen kezelhető és irányítható, sőt sokkalta finomabb vezérlési lehetőségek állnak a rendelkezésre, így jól pozícionálható.

Elektromos ollós emelő modellek az ollosemelogep.hu-ról:

ÁRAJÁNLAT KÉRÉS

Kérjen ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével.

(A csillaggal(*) jelölt mezők kitöltése kötelező!)

Melyik pénznemben kéri az árajánlatot? (HUF/EUR) *

Kérjük, ne felejtse el bejelölni a "Nem vagyok robot" jelölőnégyzetet. Köszönjük!

EU Infoblokk Széchenyi 2020