Gyorsabb és biztonságosabb - karos emelő bérlés

 

Gyorsabb és biztonságosabb - karos emelő bérlés

Gyorsabb és biztonságosabb - karos emelő bérlés

Gyorsabb és biztonságosabb megoldást választana homlokzati állvány helyett? – karos emelő bérlés az ollosemelogep.hu-ról!

Egy homlokzati állvány felépítése jelentős időt és energiát vesz igénybe, ráadásul a nehezen hozzáférhető pontok megközelítése is körülményes a használatával. A szakembereknek sokszor épségüket veszélyeztetve, az állványról kinyúlva végzik el a munkát.

Karos emelő bérlésével könnyen elérhetővé válik minden, ugyanis a gépezet teljesen önjáró, azaz a felemelt kosarából mozgatható.

A platform teljes munkamagasság elérésekor is maximális stabilitással bír, amit a gép önsúlya biztosít, így nem kell letalpalni. Karja 360 fokos mozgásra képes, így olyan helyeken is megoldható vele a munkavégzés, amik alá nem lehet a géppel beállni.

Karos emelő bérlésekor érdemes figyelembe venni, hogy milyen gumikkal látjuk el a gépezetet.

Kültéri munkához tereprevaló, habbal töltött, míg beltérihez fehér, nyommentes gumi ajánlott. A munkavégzés jellege határozza meg azt is, hogy dízeles vagy akkumulátoros modellt választanak az ügyfelek. Az előbbi egyenetlen talajhoz ajánlott, az utóbbi pedig inkább benti, simára.

Bármilyen munkára is keres karos emelőt, az ollosemelogep.hu-n könnyen megtalálja az ideális modellt. Karos emelő bérlés az ollosemelogep.hu-n!

ÁRAJÁNLAT KÉRÉS

Kérjen ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével vagy hívjon a +36205890222 telefonszámon.

(A csillaggal(*) jelölt mezők kitöltése kötelező!)

Melyik pénznemben kéri az árajánlatot? (HUF/EUR) *

Kérjük, ne felejtse el bejelölni a "Nem vagyok robot" jelölőnégyzetet. Köszönjük!

EU Infoblokk Széchenyi 2020