Használt ollós emelő eladó

 

Használt ollós emelő eladó

Használt ollós emelő eladó

Eladó ollós emelőt keres? Az ollosemelogep.hu-n a bérlés mellett, vásárlásra is van lehetősége!

Ollós emelőink masszív, nagy stabilitású gépezetek, amelyek jelentősen megkönnyíthetik a magasban végzett munkát. A hagyományos állványokhoz képest rengeteg időt takaríthat meg használatukkal. Magas hatékonyságuk önjáró tulajdonságuknak köszönhető, mivel a levegőből, a kosárban állva is könnyedén irányíthatók. Rugalmasan mozgathatók, így nem kell minden helyváltoztatásnál leereszteni a platformot.

Ollós emelőink eladók, látogasson el weboldalunkra és találja meg az Ön számára megfelelő modellt!

Kültéri munkához diesel ollós emelőt javaslunk, mivel ezek a gépek bármilyen talaj esetén bevethetők. Kerekeik habbal töltött, tereprevaló gumikkal vannak felszerelve. Az ideális magasság elérése után ezen típusok motorja leállítható, így üzemanyagot is spórolhat használatukkal. Akkumulátoros ollós emelőt válasszon, ha beltéri munkához keres szerkezetet. Elektromos motorjuknak köszönhetően ezek a modellek füstmentesen dolgoznak, ráadásul csendesek is. Fehér, nyommentes gumikkal is kérhetőek!

Cégünk minden ollós emelőgépét nem csak bérbe veheti, hanem meg is vásárolhatja! Kérjen kollégánktól külön árajánlatot vásárlásra

ÁRAJÁNLAT KÉRÉS

Kérjen ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével vagy hívjon a +36205890222 telefonszámon.

(A csillaggal(*) jelölt mezők kitöltése kötelező!)

Kérjük, ne felejtse el bejelölni a "Nem vagyok robot" jelölőnégyzetet. Köszönjük!