Karos személyemelő

 

Karos személyemelő

Karos személyemelő

A karos személyemelők olyan innovatív gépezeteket, melyek számos iparágban kiemelkedő szolgáltatást nyújtanak a magasban végzett munkák során. Kiválóan alkalmasak egy-két személy, valamint szerszámok és egyéb felszerelések biztonságos felemelésére, és számos előnyt kínálnak a hagyományos emelőeszközökkel szemben.

A hagyományos homlokzati állványokhoz képest, a karos személyemelők sokkalta gördülékenyebb munkavégzést biztosítanak. Könnyedén, még akár felemelt kosárral is mozgathatók, sőt a kosárban állva is irányíthatók. Stabil szerkezetüknek köszönhetően még a legnagyobb magasságokban sem inognak meg, teljes biztonságban érezhetik magukat a platformon tartózkodók. A karos személyemelők beépített korlátokkal és hámokkal is rendelkezik, biztosítva ezzel a felhasználók extra védelmét. Ezzel szemben az állvány összeszerelése sok időt vesz igénybe, stabilitása sokszor kérdéses, ha pedig nehezen megközelíthető területet kell elérni róla, akkor veszélyes is.

A karos személyemelők egy másik kiemelkedő tulajdonsága a sokoldalúságuk. Különböző méretekben és konfigurációkban is elérhetők, így könnyen alkalmazkodnak a különböző feladatokhoz és területekhez. Beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmasak, egyenetlen felületen is kiválóan teljesítenek.

Megbízható karos személyemelők az ollosemelogep.hu-nál!

ÁRAJÁNLAT KÉRÉS

Kérjen ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével.

(A csillaggal(*) jelölt mezők kitöltése kötelező!)

Melyik pénznemben kéri az árajánlatot? (HUF/EUR) *

Kérjük, ne felejtse el bejelölni a "Nem vagyok robot" jelölőnégyzetet. Köszönjük!

EU Infoblokk Széchenyi 2020