Mennyibe kerül egy karos emelő 2022-ben?

 

Mennyibe kerül egy karos emelő 2022-ben?

Mennyibe kerül egy karos emelő 2022-ben?

Cégünk nem csak bérbeadással, karos emelő eladással is foglalkozik. De az emelők forgalmazásán túl arra is hangsúlyt fektetünk, hogy a blogunkban naprakész, releváns információkkal lássuk el az érdeklődőket. Most ebben a cikkben a karos emelők árairól, pontosabban a 2022-es évre vonatkozó árcédulákról ejtünk néhány szót.

Nagy örömmel fogadtuk az év első híreit, mégpedig, hogy a karos emelő árazása az új évben stagnál esetleg minimálisan emelkedik. Nézzük meg, jelenleg mennyi pénzért mit kap a vásárló:

  • Nettó 25 000 euróért raktárról elvihető a Genie Z-34/22N DC beltéri emelő. Emelési kapacitása 227.00 kg, munkamagassága 12.52 m, a platform hossza 0.76 míg szélessége 1.42 m.
  • Nettó 35 000 euróért, szintén raktárról megvásárolható a Genie Z-45/25J RT 4x4 diesel-es  kültéri karos emelő. A felárért nagyobb munkamagasságot (16.05 m) és platform szélességet (1.83 m) kapunk, továbbá akár 24 órás munkaműszakot.

A legjobb karos emelő árakért keresse az ollosemelogep.hu-t!

Mi, az ollosemelogep.hu-nál csak professzionális gépeket kínálunk. Válogathat karos- és ollós emelőgépeink között!

Karos vagy ollós emelőt válasszunk?

              Akár vásárolni, akár bérelni szeretnénk, mindenképp meg kell határoznunk, mik az igényeink. A karos emelő oldal irányban is képes mozogni, így nagyobb a munkatere is.

Cégünk segítségére lehet akár bérlés, akár vétel esetében. A karos emelő ára függhet magasságától és motorjától. Kínálatunkban van akkumulátoros és dieseles emelőgép is. Az akkumulátoros gépek megfelelőek lehetnek beltéren, hiszen csendben dolgoznak és nem hagynak nyomot a padlózaton. A dieseles gépeket kültérre ajánljuk, ezek a masinák bármilyen talajon ellavíroznak. Motorjuknak köszönhetően pedig több műszakban is képesek dolgozni.

              Karos emelőt venni akkor érdemes, ha tudjuk, hogy több nagyobb munkálathoz is szükségünk lesz emelőre. Egyéb esetben azonban a bérlés a legjobb megoldás.

Egy karos emelő ára általában 25-35 ezer euró között mozog, ez egy befektetés a biztonságos munkavégzéshez. Nézzen szét oldalunkon, tekintse meg eladó modelljeinket és döntsön jól!

ÁRAJÁNLAT KÉRÉS

Kérjen ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével.

(A csillaggal(*) jelölt mezők kitöltése kötelező!)

Melyik pénznemben kéri az árajánlatot? (HUF/EUR) *

Kérjük, ne felejtse el bejelölni a "Nem vagyok robot" jelölőnégyzetet. Köszönjük!

EU Infoblokk Széchenyi 2020