Partnerajánló

Bármikor igényelhető autómentés Budapest területén

Bármikor igényelhető autómentés Budapest területén

A 024automento.hu csapatának szakterülete az autómentés Budapest területén. Emellett Magyarország többi részébe is kiszállnak. Az év minden napján, a nap minden órájában hívhatóak. Két eltérés van a Budapesten és az egyéb területeken történő autómentés között. A kiérkezési idő és a fizetendő ár. A bemutatott cégről elmondható, hogy mindkét területen törekednek a maximálisan kedvező feltételek biztosítására. A fő szempont mindig a kliensekkel való jó viszony, amely mindkét fél számára nyereséges.

A Budapesten segítséget kérők előnye, hogy a 024automento.hu szakemberei 15-30 perc alatt a helyszínre érkeznek. Ez annak köszönhető, hogy a hívás beérkezése után késlekedés nélkül útnak indulnak. A főváros abból a szempontból is kiemelkedő, hogy területén a legolcsóbb a mentés. Akár 7 000 Ft-ért is elvégezhető, a jármű súlyától függően. Kiszállási alapdíjat, valamint éjszakai felárat semmilyen esetben nem számolnak fel.

 

Mióta is számít a váltózár hatékony védelemnek?

Mióta is számít a váltózár hatékony védelemnek?

Maguk ezek a mechanikai védelmet nyújtó eszközök kb. 25 éve jelentek meg a piacon. Azóta pedig hatalmas változásokon mentek keresztül. Manapság már a váltózárak jelentik az egyik legnagyobb biztonságot az autólopások ellen. A váltózár-központnál dolgozók nem kevesebb, mint 18 év szakmai tapasztaltara tekintenek vissza. Munkásaik szakképzettek a beszerelésében. Ilyen hosszú idő elég volt nekik, hogy szinte bármely típusú személygépjárműre tudjanak váltózárt szolgáltatni. Így biztosították azt, hogy bármely ügyfél felkeresheti őket bátran és biztonság alá helyezheti autóját.
A váltózár más védelemmel szemben azzal is jobbnak bizonyult, hogy beszerelése körülbelül egy órát vesz igénybe. Mellette szól még az is, hogy nem lehet alapszerszámokkal feltörni. Egy felmérés alapján a váltózár elterjedésének köszönhető, hogy az autólopások 3%-al csökkentek országszerte. Ne hezitáljon, egyszer kell befektetnie, majd hosszú-hosszú évekig élvezheti az előnyeit!

 

ÁRAJÁNLAT KÉRÉS

Kérjen ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével vagy hívjon a +36304797528 telefonszámokon.

(A csillaggal(*) jelölt mezők kitöltése kötelező!)

Kérjük, ne felejtse el bejelölni a "Nem vagyok robot" jelölőnégyzetet. Köszönjük!