Partnerajánló

Többet kaptunk, mint reméltük! Használt számítógépeink a Jebetotól

Többet kaptunk, mint reméltük! Használt számítógépeink a Jebetotól

2022-ben akármilyen céget is vezethetünk, kiemelten fontos, hogy minőségi technológia vegye körül. Beszélhetünk akár az irodai körülményekről, adatfeldolgozásról vagy a komolyabb tervezői munkákról.

Vállalati körülmények között fontos lehet több minden is, természetesen attól függően is, hogy mi az adott cég profilja. Általában azonban fontos a:

 • megbízhatóság
 • strapabíróság
 • bővíthetőség
 • minőség
 • teljesítmény.

Miért éri meg cégként használt számítógépet vásárolni?

Amint azt már írtuk, céges környezetben nagyon sok szempontot kell figyelembe venni. Ha pedig egy új számítógépet szeretnénk hasonló tulajdonságokkal, paraméterekkel, az egy vagyonba kerülne. Legtöbbször azonban, ha számítógépbe fektetünk be egy cégnél, többet is kell vásárolnunk.

A használt számítógépek előnye, hogy olyan eszköz kerülhet a kezedbe, ami újan tényleg egy vagyon. A legtöbbször azonban ezeket a modelleket más cégek selejtezik le. A leselejtezés viszont nem azt jelenti, hogy ezek értékcsökkent használt PC-k lennének. Csupán, hogy az adott vállalat már nem tart rá igényt, inkább lecseréli azt.

Ezek a leselejtezett használt PC-k tehát tökéletesen működnek és megfelelhetnek minden általunk megszabott elvárásnak.

Mit vár tehát a cégünk pontosan ezektől a használt számítógépektől?

Számunkra fontos, hogy olyan gépekkel legyünk körülvéve, amelyek megbízhatóak. Fontos, hogy legyen a közelben szerviz, legyen kihez fordulni, ha probléma merülne fel.

Fontos, hogy bővíthetőek legyen a használt számítógépek, mert mindig vannak újabb és újabb szoftverek, amelyeknek egyelőre nem tudjuk, milyen teljesítmény igényük lesz. Ugyanígy fontos a memóriabővíthetőség is.

Miért éri meg a Jebeto?

A Jebetoval mi eddig csak nyertünk. Olyan cég, akik jól tudják, honnan szerzik be használt PC-jeit, így megbízható forrásnak bizonyulnak. Szervizüknek hála sosem érezzük magunkat egyedül a problémákkal.

Ráadásul a Jebeto fontosnak tartja, hogy ügyfelei bátran és bizalommal forduljanak hozzájuk, így garanciát is adnak használt számítógépeire.

Ami számunkra még fontos volt, hogy előre telepített Windows 10-zel érkeznek a Jebeto által értékesített használt PC-k. Ez pedig azt jelenti, hogy vásárlás után csak el kell indítani a gépet és már mehet is a munka.

Mindenkinek bátran ajánljuk a Jebetot, nézzenek szét a honlapon, a jebeto.hu-n és győződjenek meg saját szemükkel a minőségi használt PC-k kínálatáról.

Minőségi, megbízható termékek, használt laptopok és használt PC-k garanciával Budapesten. Ez a Jebeto.

 

Raktárunkat poliuretán zártcellás szigeteléssel látták el a Purhab Center szakemberei. Köszönjük!

Raktárunkat poliuretán zártcellás szigeteléssel látták el a Purhab Center szakemberei. Köszönjük!

A Purhab Center Kft. az ollosemelogep.hu kiváló partnere. Raktárunkra ráfért már, hogy modern technológiával szigeteljük. E bejegyzésünkben ajánljuk a Purhab Centert cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt, egy kiváló és költséghatékony szigetelés kivitelezésére.

Az intelligens zártcellás szigetelés egyedi tulajdonságokkal rendelkezik. Ezek teszik sokkalta előnyösebbé a hagyományos hőszigetelési formákkal szemben.

Nézzük a legfontosabbakat:

 • a szigetelőhab megakadályozza a levegő áramlását
 • a szórt purhabszigetelés nem engedi mozogni a levegőt, így megakadályozza a konvekciós körforgást
 • állandó paraméterek
 • kitűnő hőszigetelési tulajdonságok
 • az egész felületen varratmentes vízszigetelést biztosít
 • páradiffúziós ellenállás
 • sokrétű felhasználhatóság
 • nagy szilárdságú, lépésálló, terhelhető
 • tökéletes szigetelés kritikus pontoknál
 • gyors kivitelezés
 • tökéletes tapadás, nem válik le a felületről
 • páralecsapódás megszüntetése
 • ellenáll a gombák- és a penész károsító hatásainak
 • egészségre ártalmatlan
 • mosható, tisztítható
 • 5cm-től párazáróvá minősül
 • kis mértékben terheli a szerkezetet
 • élettartama jóval 15 év felett van

 

Bármikor igényelhető autómentés Budapest területén

Bármikor igényelhető autómentés Budapest területén

A 024automento.hu csapatának szakterülete az autómentés Budapest területén. Emellett Magyarország többi részébe is kiszállnak. Az év minden napján, a nap minden órájában hívhatóak. Két eltérés van a Budapesten és az egyéb területeken történő autómentés között. A kiérkezési idő és a fizetendő ár. A bemutatott cégről elmondható, hogy mindkét területen törekednek a maximálisan kedvező feltételek biztosítására. A fő szempont mindig a kliensekkel való jó viszony, amely mindkét fél számára nyereséges.

A Budapesten segítséget kérők előnye, hogy a 024automento.hu szakemberei 15-30 perc alatt a helyszínre érkeznek. Ez annak köszönhető, hogy a hívás beérkezése után késlekedés nélkül útnak indulnak. A főváros abból a szempontból is kiemelkedő, hogy területén a legolcsóbb a mentés. Akár 7 000 Ft-ért is elvégezhető, a jármű súlyától függően. Kiszállási alapdíjat, valamint éjszakai felárat semmilyen esetben nem számolnak fel.

 

Mióta is számít a váltózár hatékony védelemnek?

Mióta is számít a váltózár hatékony védelemnek?

Maguk ezek a mechanikai védelmet nyújtó eszközök kb. 25 éve jelentek meg a piacon. Azóta pedig hatalmas változásokon mentek keresztül. Manapság már a váltózárak jelentik az egyik legnagyobb biztonságot az autólopások ellen. A váltózár-központnál dolgozók nem kevesebb, mint 18 év szakmai tapasztaltara tekintenek vissza. Munkásaik szakképzettek a beszerelésében. Ilyen hosszú idő elég volt nekik, hogy szinte bármely típusú személygépjárműre tudjanak váltózárt szolgáltatni. Így biztosították azt, hogy bármely ügyfél felkeresheti őket bátran és biztonság alá helyezheti autóját.
A váltózár más védelemmel szemben azzal is jobbnak bizonyult, hogy beszerelése körülbelül egy órát vesz igénybe. Mellette szól még az is, hogy nem lehet alapszerszámokkal feltörni. Egy felmérés alapján a váltózár elterjedésének köszönhető, hogy az autólopások 3%-al csökkentek országszerte. Ne hezitáljon, egyszer kell befektetnie, majd hosszú-hosszú évekig élvezheti az előnyeit!

 

ÁRAJÁNLAT KÉRÉS

Kérjen ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével.

(A csillaggal(*) jelölt mezők kitöltése kötelező!)

Melyik pénznemben kéri az árajánlatot? (HUF/EUR) *

Kérjük, ne felejtse el bejelölni a "Nem vagyok robot" jelölőnégyzetet. Köszönjük!

EU Infoblokk Széchenyi 2020