Genie ollós emelő – az igazi magaslatokhoz

 

Genie ollós emelő – az igazi magaslatokhoz

Genie ollós emelő – az igazi magaslatokhoz

Ha igazán magasban történő munkavégzéshez keres gépezetet, akkor válasszon Genie ollós emelőink közül! – ollosemelogep.hu

Ollós emelőink ollóhoz hasonló szerkezetükről kapták nevüket, ami függőleges kinyúlást tesz lehetővé. A hagyományos állványos megoldáshoz képest, ezen gépek használatával megközelíthetővé válnak a nehezen elérhető pontok is. Ráadásul nem kell a szakemberek épségéért sem aggódni a munkavégzés során. Önjáró funkciójuknak köszönhetően a felemelt kosárban állva is mozgathatók, irányíthatók.

A Genie ollós emelők rendkívül nagy segítséget nyújthatnak építkezés, falfestés, ablaktisztítás, légtechnika szerelés és egyéb magasban végzett munkák során.

Ezen gépezetek akár 11.75 méter munkamagasság elérésére is képesek, tehát a platformon állva ilyen magasban tudnak dolgozni a szakemberek. Több munkást igénylő feladat során a gépek platformjai bővíthetőek, így egyidejűleg nagyjából 3 ember tudja használni őket. Emelési kapacitásuk 318 kilogramm.

Genie ollós emelőink kültéri és beltéri kiadásban is elérhetők.

Kültéri diesel motoros modell választása akkor ajánlott, ha a talaj egyenetlen. Ezen típusok tereprevaló, habbal töltött gumikkal vannak ellátva, ráadásul négykerék-meghajtásúak, így nem okoz számukra problémát semmilyen földfelszín. Több műszakban is bevethetők, mindössze üzemanyagra van szükségük. Különlegességük, hogy motorjuk kikapcsolható, ha elérték a megfelelő munkamagasságot, így üzemanyag spórolható alkalmazásukkal.

Beltérrevaló Genie ollós emelőink elektromos motorral rendelkeznek, így füstmentesen és csendesen dolgoznak. Fehér, tömörgumijaik nyommentes helyváltoztatást tesznek lehetővé. 8-10 órás üzemidővel rendelkeznek, és nagyjából ezzel megegyező időt igényel töltésük.

Genie ollós emelőink által a munkavégzés rugalmassá, hatékonnyá és időtakarékossá válik. Látogasson el Ön is az ollosemelogep.hu-ra!

ÁRAJÁNLAT KÉRÉS

Kérjen ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével vagy hívjon a +36205890222 telefonszámon.

(A csillaggal(*) jelölt mezők kitöltése kötelező!)

Melyik pénznemben kéri az árajánlatot? (HUF/EUR) *

Kérjük, ne felejtse el bejelölni a "Nem vagyok robot" jelölőnégyzetet. Köszönjük!

EU Infoblokk Széchenyi 2020