Hatékony munkavégzés a magasban: Liftlux SL 105-10

 

Hatékony munkavégzés a magasban: Liftlux SL 105-10

Hatékony munkavégzés a magasban: Liftlux SL 105-10

Az ipari és kereskedelmi tevékenységek során gyakran szükség van magasabb pontok elérésére a hatékony munkavégzés érdekében. A Liftlux SL 105-10 egy olyan ollosemelő, amely kiváló megoldást kínál erre a feladatra. Ez a gép kiemelkedő munkamagasságot és platformkapacitást kínál, miközben megőrzi a kompakt méreteket és a könnyű kezelhetőséget.

A Liftlux SL 105-10 12,50 méteres munkamagassággal és 10,50 méteres platformmagassággal rendelkezik, lehetővé téve a magasabb pontok biztonságos elérését. A 2,65 méter hosszú alapplatform bőséges helyet biztosít a munkához. A Liftlux SL 105-10 szélessége 1 méter, ami lehetővé teszi a könnyű mozgást szűkebb területeken is.

Az 1 méteres gépszélesség és a 2,70 méteres géphossz kompakt méreteket eredményez. Emellett a gép önsúlya is jól kiegyensúlyozott, 2500 kg, tehát igazán stabil emelőről van szó.

Az elektromos motorral működő Liftlux SL 105-10 csendes és környezetbarát, ideális választás beltéri felhasználásra. A gép 400 kg-os emelési kapacitással rendelkezik, lehetővé téve a több szakember biztonságos magasba emelését is.

Összességében a Liftlux SL 105-10 megbízható és sokoldalú ollosemelő, ami remekül teljesít magasabb pontok elérésében, miközben kompakt és könnyen kezelhető.

ÁRAJÁNLAT KÉRÉS

Kérjen ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével.

(A csillaggal(*) jelölt mezők kitöltése kötelező!)

Melyik pénznemben kéri az árajánlatot? (HUF/EUR) *

Kérjük, ne felejtse el bejelölni a "Nem vagyok robot" jelölőnégyzetet. Köszönjük!

EU Infoblokk Széchenyi 2020