Hogyan alakul egy használt ollós emelő ára?

 

Hogyan alakul egy használt ollós emelő ára?

Hogyan alakul egy használt ollós emelő ára?

Az ollós emelők az építőipar fontos kellékei. Segítségükkel a magasban lévő, nehezen megközelíthető területek is biztonságosan elérhetővé válnak. Rendkívül hasznos eszközök, mivel stabil munkakörnyezetet biztosítanak a szakemberek számára, továbbá a munkafolyamatokat is sokkal hatékonyabbá teszik. Az ollós emelők az ollóhoz hasonlító szerkezetükről kapták a nevüket. Emelőkarjaik könnyedén emelik a magasba a gép platformját, amely kilengésmentes juttatja a magasba a rajta álló személyeket.

Ollós emelő ár - típusok

Számos fajta ollós emelő elérhető a piacon, megtalálhatók különböző méretekben és emelési kapacitásokkal, sőt elektromos és dízel motoros kialakításban is. A kisebb modellek kompakt megoldást nyújtanak, szállításuk egyszerűbb és kisebb helyen is könnyedén lehet velük manőverezni. Ezzel szemben a nagyobb méretűek komolyabb terhelést is kibírnak, sőt általában magasabbra tudják emelni platformjukat.

Ollós emelő ár 2023-ban:

  • GENIE GS 3268 RT 4x4 Diesel – 11800 EUR
  • Liftlux SL 105-10 – 7500 EUR
  • GENIE GS 3246 – 11900 EUR
  • GENIE GS 2646 – 9500 EUR

Az ollós emelő ár a munkamagasságtól, a használattól (kültéri, beltéri) és a motortípustól is függ. További információért az ollós emelő árral kapcsolatban látogasson el az ollosemelogep.hu-ra!

ÁRAJÁNLAT KÉRÉS

Kérjen ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével vagy hívjon a +36205890222 telefonszámon.

(A csillaggal(*) jelölt mezők kitöltése kötelező!)

Melyik pénznemben kéri az árajánlatot? (HUF/EUR) *

Kérjük, ne felejtse el bejelölni a "Nem vagyok robot" jelölőnégyzetet. Köszönjük!

EU Infoblokk Széchenyi 2020