Mennyi lehet egy ollós emelő bérlés ára?

 

Mennyi lehet egy ollós emelő bérlés ára?

Mennyi lehet egy ollós emelő bérlés ára?

Cégünknél 11 féle ollós emelő áll az Ön rendelkezésére! A bérlés akár 11 000 forintért is megoldható! Az ollós emelő bérlés ára többféle tényezőtől is függ. Elsősorban az emelő típusától: lehet elektromos vagy dieselmotros, kültéri vagy beltéri munkára alkalmas. A bérlés ideje is meghatározó. Teljes mértékben Ön szabja meg, mennyi időre szeretné igénybe venni az ollós emelőt! A helyszínre szállítást cégünk végezheti cégünk. Ezesetben a szállítás díja és a biztosítás is beleszámítódik az árba. Testre szabott ajánlatért keresse fel cégünket!

Ollós emelőink nagy teherbírású gépezetek, akár 2-3 embert is képesek egyidejűleg a magasba emelni. Platformjaik kibővíthetők, így a szerszámoknak is biztos jut elegendő hely. Önjáró funkciójuk révén a felemelt kosárból is gond nélkül irányíthatók, jelentős időt takaríthat meg használatukkal.

Milyen munkavégzéshez ajánlatos ollós emelőt bérelni?

  • Tűzvédelem
  • Villanyszerelés
  • Építkezés
  • Légtechnika szerelés
  • Falfestés

Dieselmotoros ollós emelőt ajánlatos választani, ha kinti munkához keres gépet. Ezek a típusok bármilyen talajon könnyedén közlekednek, mivel négykerék-meghajtásúak. Tereprevaló gumikkal vannak felszerelve.

Az elektromos modellek inkább beltéri munkavégzésre javasoltak, mivel csak egyenletes felszínen mozgathatók. Az akkumulátoros modellek füstmentesen dolgoznak, így a dolgozókat sem zavarják, ráadásul még csendesek is.

Milyenek nálunk az ollós emelő bérlés árai?

Cégünknél az ollós emelő bérlés ára a gép magasságával arányosan növekszik. Amennyiben három napnál tovább bérel tőlünk ollós emelőt, úgy kedvezményt adunk.

Kedvezményes ollós emelő bérlés áraink:

  • Geniie GS 3246: 12.000 forint/ nap
  • Genie GS 3268 RT 4X4: 14.000 forint/nap,

Az ollós emelő bérlés árairól az ollosemelogep.hu-n tájékozódhat bővebben!

ÁRAJÁNLAT KÉRÉS

Kérjen ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével vagy hívjon a +36205890222 telefonszámon.

(A csillaggal(*) jelölt mezők kitöltése kötelező!)

Kérjük, ne felejtse el bejelölni a "Nem vagyok robot" jelölőnégyzetet. Köszönjük!