Rugalmas munkavégzés a magasban - GENIE GS 2646

 

Rugalmas munkavégzés a magasban - GENIE GS 2646

Rugalmas munkavégzés a magasban - GENIE GS 2646

Az ollós emelők magasban végzett munkálatokhoz használatos gépezeteket. Nevüket az emelőkarok alakjáról kapták, amelyek ollóhoz hasonlítanak. Ezen karok teszik lehetővé a platform mozgatását, ezáltal biztosítva a munkavégzéshez szükséges magasságot. Az ollós emelők kiemelkedő szereppel bírnak az építőipar területén, stabil és biztonságos munkakörnyezetet teremtenek, a nehezen elérhető területeket megközelíthetővé teszik. Működésük viszonylag egyszerű, de mégis rendkívül hatékony. Az alapvető elvük az emelés és süllyesztés mechanizmusán alapszik. A gép alsó részén található hidraulikus rendszer segítségével az emelőkarok kinyílnak vagy összezáródnak, így a platform a kívánt magasságba irányítható.

GENIE GS 2646 – a tökéletes választás beltéri munkavégzésre

A GENIE GS 2646 egy elektromos 24 Dc motorral ellátott 454 kg emelési kapacitással bíró ollós emelő. Platformjának hossza 2.26 méter, ami 3.18 méterre terjeszthető ki, valamint 7.92 méter magasságba emelhető. A gépről elérhető maximális magasság 9.92 méter.

A GENIE GS 2646 egy beltéri modell, füstmentesen dolgozik. Nyommentes kerekekkel is felszerelhető, így bárhol is legyen rá szükség, biztosan nem hagy keréknyomokat maga után.

Amennyiben megvásárolná, a GENIE GS 2646 most 9500 Euro értékben lehet az Öné.

 

A GENIE GS 2646 egy kiváló tulajdonságokkal rendelkező ollós emelő. Egy elektromos 24 Dc motor hajtja, ami füstmentesen és rendkívül halkan dolgozik. Ebből kifolyólag tökéletes választás szinte bármilyen beltéri munkavégzéshez, biztosan nem fogja zavarni környezetét. Platformmagassága 7.92 méter, amiben állva a maximális elérhető magasság (munkamagasság) 9.92 méter. A kosár szélessége 1.15 méter, hossza 2.26 méter, viszont lehetőség meghosszabbítani, amivel 3.18 méter kiterjesztett hossz érhető el. Mindezekből következik, hogy a GENIE GS 2646 segítségével 2 ember egyidejű munkavégzése is könnyedén biztosítható. A gép összesen 454 kg emelési kapacitással rendelkezik, így a szakemberek szerszámokat és egyéb kiegészítőket is felvihetnek magukkal.

A beltéri emelők, mint amilyen a GENIE GS 2646 is, igény esetén fehér gumikkal is kérhetők. Ez olyankor javasolt, amikor kényes felületen, nyommentesen kell elvégezni az adott munkát. A gép 1956 kg önsúllyal rendelkezik, azonban a fehér gumiknak köszönhetően, még így is nyom nélkül közlekedik.

Ha biztonságosabb megoldást keres a homlokzati állványoknál, akkor mindenképp érdemes megfontolni a GENIE GS 2646 bérlését, vagy akár megvásárlását. Most 9500 Euro eladási áron lehet az Öné!

ÁRAJÁNLAT KÉRÉS

Kérjen ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével.

(A csillaggal(*) jelölt mezők kitöltése kötelező!)

Melyik pénznemben kéri az árajánlatot? (HUF/EUR) *

Kérjük, ne felejtse el bejelölni a "Nem vagyok robot" jelölőnégyzetet. Köszönjük!

EU Infoblokk Széchenyi 2020