Rugalmas munkavégzés a magasban - GENIE GS 2646

 

Rugalmas munkavégzés a magasban - GENIE GS 2646

Rugalmas munkavégzés a magasban - GENIE GS 2646

Az ollós emelők magasban végzett munkálatokhoz használatos gépezeteket. Nevüket az emelőkarok alakjáról kapták, amelyek ollóhoz hasonlítanak. Ezen karok teszik lehetővé a platform mozgatását, ezáltal biztosítva a munkavégzéshez szükséges magasságot. Az ollós emelők kiemelkedő szereppel bírnak az építőipar területén, stabil és biztonságos munkakörnyezetet teremtenek, a nehezen elérhető területeket megközelíthetővé teszik. Működésük viszonylag egyszerű, de mégis rendkívül hatékony. Az alapvető elvük az emelés és süllyesztés mechanizmusán alapszik. A gép alsó részén található hidraulikus rendszer segítségével az emelőkarok kinyílnak vagy összezáródnak, így a platform a kívánt magasságba irányítható.

GENIE GS 2646 – a tökéletes választás beltéri munkavégzésre

A GENIE GS 2646 egy elektromos 24 Dc motorral ellátott 454 kg emelési kapacitással bíró ollós emelő. Platformjának hossza 2.26 méter, ami 3.18 méterre terjeszthető ki, valamint 7.92 méter magasságba emelhető. A gépről elérhető maximális magasság 9.92 méter.

A GENIE GS 2646 egy beltéri modell, füstmentesen dolgozik. Nyommentes kerekekkel is felszerelhető, így bárhol is legyen rá szükség, biztosan nem hagy keréknyomokat maga után.

Amennyiben megvásárolná, a GENIE GS 2646 most 9500 Euro értékben lehet az Öné.

ÁRAJÁNLAT KÉRÉS

Kérjen ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével vagy hívjon a +36205890222 telefonszámon.

(A csillaggal(*) jelölt mezők kitöltése kötelező!)

Kérjük, ne felejtse el bejelölni a "Nem vagyok robot" jelölőnégyzetet. Köszönjük!