Karos emelő bérlés

TÍPUS MUNKAMAGASSÁGHASZNÁLATMOTOR RÉSZLETEKÁRJÁNLATKÉRÉS
Genie Z-45/25J RT 4x4 Diesel - 116.05kulteriDiesel, 48 LEADATOKAJÁNLAT KÉRÉSE
Genie Z-45/25J RT 4x4 Diesel - 216.05kulteriDiesel, 48 LEADATOKAJÁNLAT KÉRÉSE
Genie Z-34/22N DC - 112.52belteriDC Elektromos 48VADATOKAJÁNLAT KÉRÉSE
Genie Z-34/22N DC - 212.52belteriDC Elektromos 48VADATOKAJÁNLAT KÉRÉSE
Látható: bejegyzés (összesen bejegyzésből szűrve)

Válassza a Karos emelő bérlés szolgáltatásunkat

A karos emelők tulajdonságai és előnyei az ollósemelőkkel szemben. Avagy mikor van Önnek szüksége kifejezetten karos emelőre.

  • A függőleges irányon túl, az oldalkinyúlási képességének is nagy hasznát venné.
  • Önnek fontos a munka folyamatossága. Nincs szükség letalpalásra, a stabilitásról ellensúlyok gondoskodnak.
  • Szeretne időt spórolni, de nem szeretné, hogy ez az elvégzett munka minőségének kárára menjen. Az önjáró munkaállvány lehetővé teszi, hogy felemelt állapotban is tudjon haladni a karos emelő, így időt spórol még sincs semmi rovására.

A karos emelőgépek két fajtájából és több típusából választhat. A számottevő különbség, csupán az energiaforrás területére mérséklődik. Beltéri munkáknál leggyakrabban az akkumulátoros kivitelezés ajánlott, melynek tulajdonságai között van a rendkívüli csendesség és hogy nem bocsájt ki kipufogógázokat. Ezek a munkagépek 8-10 órás műszakra képesek. Kültéri munkáknál a diesel motoros, karos emelő variáns a nyerőbb, mely felvértezve van terepes gumikkal, általában négy kerék meghajtással, illetve előnye még, hogy több műszakban is használható akár megállás nélkül.


 

Mi mindent érdemes figyelembe venni karos emelő bérlés esetén?

 

Egy karos emelő bérlés akkor esedékes, amikor az elvégzendő munkához fontos, hogy az emelő kosara oldalirányban is képes legyen mozogni. Ennek az emelőtípusnak ugyanis pont az a különlegessége, hogy nem csak a fel és le tengelyen irányítható. Jellemző még ezekre a modellekre, hogy munkamegasságuk nagyobb az ollós emelőknél. Nagyjából 10 méternél kezdődik, és elérheti  akár a 43 métert is. Ez kiválóan alkalmassá teszi őket a kültéri munkákra is. Természetesen, megtalálhatóak közöttük a beltéri munkákhoz való akkumulátoros, tömörgumis modellek is.

Most pedig következzen néhány olyan tényező, amire különösen figyeljünk, ha karos emelő bérlést tervezünk! Az egyik, hogy minél nagyobb az emelő munkamagassága, annál nagyobb a karjának mozgástartománya. A kosár elfordításához és magasságának beállításához egyes modellek az ellenkeő irányban is kilengenek. Ennek figyelembevétele fontos annak érdekében, hogy a munkatér nagyságának megfelelő emelőt választhassunk. Ezeket az adatokat a munkagép leírásában a „fordulási sugár” címszavak alatt olvashatjuk el.

Figyeljünk még a szállítási méretekre is, amennyiben saját magunk szeretnénk a munkavégzés helyszínére szállítani a gépet! A tengelytávolság hossza nem egyezik meg a szállítási hosszal! A szállítási hosszba, ugyanis, beleszámít a kosár szélessége is, amely leengedve a gép „folytatását” alkotja. Öszességében azt javasoljuk, hogy alaposan tanulmánnyozza át a karos emelő paramétereit, amelyet ki szeretne bérelni. Így elkerülhetőek a váratlan kellemetlenségek.


 

Karos emelő kínálatunkról néhány szóban

 

Az Ollósemelő jelenlegi kínálatát böngészve felűnhet, hogy karos emelő modellekből jelentősen kevesebbet talál mint az ollós modellekből. Azt viszont biztosítani tudjuk, hogy Ön mégis sokféle munka elvégzésére alkalmasnak fogja találni munkagépeinket. Hadd mutassuk be a Genie Z-34/22N DC – 1 és Genie Z-45/25J RT 4x4 Diesel – 1 emelőinket!

A Genie Z-34/22N DC – 1 beltéri munkavégzésre van tervezve. Ez már látható a 48V erőségű DC motorból. Ez biztosítja a csendes és kipufogó gáz mentes működést. Érdemes odafigyelni, hogy 8-10 óra használat után az akkumulátor töltése szükséges. A munkamagassága 12,52 m. Ebbe sokféle tevékenység beleférhet, például falfestés, takarítás, a helyiség építészeti jellegű átalakítása.

A Genie Z-45/25J RT 4x4 Diesel – 1 kültéren alkalmazható. Főleg építkezési és ipari munkákhoz szokták bevetni. Munkamagassága 16,05 m, oldalirányban 7,52 m távolságra képes kinyúlni. A különlegessége a hidraulikus forgatórendszer. Ennek köszönhetően a kosár a helyváltoztatás alatt végig ugyanazon a szinten marad. Ez vonatkozik magára a munkagépre is: egyenetlen talajon is képes vzszintes maradni.

Reméljük, felkeltettük érdeklődését a karos emelő bérlés szolgáltatásunkkal kapcsolatban!


 

Karos emelő bérlés? Mire figyeljünk

 

Az egyik legfontosabb kérdés, hogy beltéren vagy kültéren szeretnénk alkalmazni, ugyanis nagymértékben ettől függ a típus meghatározása. A beltéri karos emelőt akkumulátorral hajtsák meg, míg a kültériben dízelmotor teljesít szolgálatot. A mai technológiának köszönhetően, mindkét opciót több műszakban is használhatjuk. Ha ezeket már tudjuk, bele is vághatunk a karos emelő bérlésbe.

 

A karos emelőgép azért is hasznos, mert több területen is alkalmazható, hatékony, takarékos, de talán a legfontosabb, hogy biztonságos. Manapság már nem kerül csillagászati összegbe a karos emelőgép bérlése és ha könnyebbé vállhat a munka, bátran válasszuk.

 

Maga a bérlés azért jó opció, mert kevesen engedhetik meg maguknak, hogy sajátot vásároljanak. Egyáltalán szükség van-e egy ilyen eszközre a munkánk során? A válasz egyszerű: Igen!

  1. Presztizs értékű
  2. Olcsóbb kivitelezési munka
  3. Profi hozzáállás

 

Köszönhetően a sok magas épületeknek, legyen szó emeletes házakról vagy gyárépületekről, karos emelő bérlése nélkül, körülményessé válna a munka elvégzése. Ezen túl pedig fontos szempont, hogy a karos emelő önjáró, ami annyit tesz, hogy a magasban is lehet vele mozogni.

 

Akár hosszútávú, akár alkalmi munkáról van szó, akár beltéren akár kültéren, érdemes karos emelőt bérelni.


Karos személyemelő

A karos személyemelő egy igazán sokoldalú gépezet. Számtalan iparágban felhasználható, ahol gyakran fordul elő magasban elvégzendő feladat. Legyen szó az építőiparról, közművekről vagy akár fametszésről, falfestésről, bármilyen területen felhasználható.

A karos személyemelő legfőbb pozitívuma, hogy a nehezen megközelíthető területek elérését is biztosítani tudja. Stabil szerkezete révén platformja jelentős magasságokban sem inog meg, így biztonságos munkavégzést biztosít. Egy-két személy és a feladat elvégzéséhez szükséges szerszámok felemelése javasolt vele.

A karos személyemelő különféle méretben és meghajtással is elérhető. A diesel motoros modellek bérlése kültéri munkához javasolt. Ezek általában nagyobbak és masszívabbak elektromos társaiknál, többféle helyzetben bevethetők. Defektmentes kerekekkel vannak felszerelve, így szinte bármilyen felszínen megállják a helyüket.

Az elektromos karos személyemelő ezzel szemben inkább beltérre javasolt. Kérhető fehér, foltmentes gumikkal is, a keréknyomok elkerülése érdekében. Ez a típus csendesen és füstmentesen dolgozik, egy töltéssel nagyjából egy műszak erejéig használható, majd ezzel megegyező ideig töltendő.

További információért vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal!

ÁRAJÁNLAT KÉRÉS

Kérjen ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével vagy hívjon a +36205890222 telefonszámon.

(A csillaggal(*) jelölt mezők kitöltése kötelező!)

Melyik pénznemben kéri az árajánlatot? (HUF/EUR) *

Kérjük, ne felejtse el bejelölni a "Nem vagyok robot" jelölőnégyzetet. Köszönjük!

EU Infoblokk Széchenyi 2020