Ollós emelő bérlés

Látható: bejegyzés (összesen bejegyzésből szűrve)

Ollós emelőgépek hatékonysága

Tanácsok az ollós emelőgépek bérlése előtt, azok felhasználásáról és előnyeiről.

  • Alkalmi munkája adódott, melyhez igen jól jönne egy ollós emelő, ámbár megvásárolni a munkagépet nem kifizetődő. Bérelje ki csupán annyi időre, amennyire Önnek szüksége van!
  • Nagy magasságban kell dolgoznia? Ne kockáztasson, a homlokzati állvány helyett béreljen ollós emelőt, amely a biztonságon túl sokszorosan megnöveli a munka hatékonyságát is.
  • Gyors munkavégzésre van kényszerülve, vagy csupán a munkaeszközeivel nem hátráltathatja mások munkáját? Legyen szó akár kültéri vagy beltéri munkáról, az ollós emelőgépet az Ön műszakjának leteltével félre parkolhatja, így a munka többi része is akadálymentesen folyhat.

Az ollós emelő bérlése több oknál fogva történhet, ámbár hatékonyságuk mindig kimagasló. Az ollós emelők függőleges mozgásra képesek, így az emelő feletti és előtti kartávolságig van lehetőségünk végezni a munkát. A munkagépek hozzátartozója a kosártoldat, amellyel kiszélesíthetjük a kosár felületét, így több emberes munkaterületet varázsolhatunk belőle. Az emelőink önjárók, ami annyit tesz, hogy felemelt állapotban is közlekedhetnek.

 


 

Cégünk bővítette ollós emelőgép állományát

Amennyiben ollós emelő bérlésre készül, úgy jó eséllyel nálunk megtalálja a megfelelő tulajdonságokkal felvértezett modellt! Cégünk folyamatosan bővíti az emelőgép flottáját, vegyük sorra, milyen típusok vannak jelenleg a raktáron. Kezdjük a kipufogógázt kibocsájtó, azaz diesel motoros emelőkkel. Ilyen típusból, két modell áll jelenleg rendelkezésükre, mégpedig a Genie GS 3268 RT és a hátborzongatóan hasonlító rá Genie GS 3268 RT kitalpalós variánsa. Mindkét munkagép munkamagassága 11.75 méter. Most pedig térjünk át az elektromos meghajtású ollós emelőkre, amelyből nem kevesebb mint 4 ollós emelő is parkol a garázsunkban; Liftlux SL 105-10 / Genie GS 3246 / Genie GS 2646, és ennek az ikertesója negyedikként.

ÁRAJÁNLAT KÉRÉS

Kérjen ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével vagy hívjon a +36205890222 telefonszámon.

(A csillaggal(*) jelölt mezők kitöltése kötelező!)

Melyik pénznemben kéri az árajánlatot? (HUF/EUR) *

Kérjük, ne felejtse el bejelölni a "Nem vagyok robot" jelölőnégyzetet. Köszönjük!

EU Infoblokk Széchenyi 2020