A rugalmas megoldás– karos emelő bérlés

 

A rugalmas megoldás– karos emelő bérlés

A rugalmas megoldás– karos emelő bérlés

Túl sok időt vesz igénybe az állványok felépítése? Szeretné felgyorsítani a munkafolyamatot? Karos emelő bérlésével ez lehetséges!

Dizeles és akkumulátoros karos emelőink önjáró funkciójuk révén, rendkívül rugalmas munkavégzést eredményeznek. A gépek irányítása a kosárból történik, így a munkapozíció változtatása felemelt platformmal is könnyedén megoldható. A karos emelők karjai 360 fokos elfordulásra képesek, szinte bármilyen terület kényelmesen elérhető velük. Rendkívül hatékony megoldást nyújtanak, ha olyan helyet kell megközelíteni, ami alá nem lehet beállni más emelőkkel. Karos emelő bérlésével a homlokzati állványról való, sokszor a szakemberek épségét veszélyeztető oldalkinyúlások is elkerülhetőek.

Karos emelőinket kérheti defektmentes, habbal töltött, tereprevaló gumikkal vagy tömör, fehér, ezáltal nyommentes kialakításúakkal is. Mindkét kategória modelljei kábelmentes munkavégzésre lettek kitalálva, így nem kell aggódnia a vezetékek okozta akadályoktól.

Mindezekből láthatja, hogy karos emelőink időtakarékos és hatékony megoldást nyújtanak minden magasban történő munkavégzésre. Karos emelő bérlés az ollosemelogep.hu-n!

ÁRAJÁNLAT KÉRÉS

Kérjen ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével vagy hívjon a +36205890222 telefonszámon.

(A csillaggal(*) jelölt mezők kitöltése kötelező!)

Melyik pénznemben kéri az árajánlatot? (HUF/EUR) *

Kérjük, ne felejtse el bejelölni a "Nem vagyok robot" jelölőnégyzetet. Köszönjük!

EU Infoblokk Széchenyi 2020