Kitalpalós vagy sem? Amit tudnia kell az ollós emelőkről

 

Kitalpalós vagy sem? Amit tudnia kell az ollós emelőkről

Kitalpalós vagy sem? Amit tudnia kell az ollós emelőkről

Milyen az, hogy kitalpalós ollós emelő? Hogyan működik, ha nem kitalpalós? Van előnye egyiknek, másiknak? Ezeket a kérdéseket tettétek fel, most pedig megválaszoljuk nektek.
A kitalpalás rögzítési módszer négy „lábon” alapszik (és ez nem botlik meg). Miközben mozog a jármű, addig a lábak a fenn a magasban pihennek. Amikor pedig ingatag talajra érkezünk, ahonnan fel kell emelkednünk, hogy elvégezhessük a munkát, akkor leereszkednek a lábak és onnantól ők rögzítenek. Feltéve, hogy az Önre váró munkahelyszín nem teljesen egyenes, úgy ollós emelő bérlésnél válasszon ilyen típust.
Ha nem kitalpalós, akkor egyszerűen mindig a kerekek a támasztók, akkor is, ha a magasban vagyunk. És pontosan itt jön a lényeg, hogy míg egy ollós emelő a kerekekén van, addig önjáró funkcióra képes. Ez azt jelenti, hogy a kosárral a magasban is tud haladni. Még egy fontos tudnivaló, hogy nálunk az összes kitalpalós emelő egyszerre bevethető egyszerűként is. Tehát mindegyik modellünk felvan vértezve önjáró képességgel.

ÁRAJÁNLAT KÉRÉS

Kérjen ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével vagy hívjon a +36205890222 telefonszámon.

(A csillaggal(*) jelölt mezők kitöltése kötelező!)

Melyik pénznemben kéri az árajánlatot? (HUF/EUR) *

Kérjük, ne felejtse el bejelölni a "Nem vagyok robot" jelölőnégyzetet. Köszönjük!

EU Infoblokk Széchenyi 2020