Mutatjuk az ollós emelőgépek fajtáit!

 

Mutatjuk az ollós emelőgépek fajtáit!

Mutatjuk az ollós emelőgépek fajtáit!

Az ollós emelőgépek kiválasztásához tudnunk kell, hogy mit kell szem előtt tartani az ilyen gépekkel való munkálatokkor.

Az ollós emelőgépek eltérnek a karos emelőktől. Az ollós modellek tökéletesen megfelelnek falfestési munkálatokhoz például. A karos emelők képesek oldal irányban is mozogni, de nem minden munkához szükséges ez mindenféle alap munkához.

Az ollós emelőgépek fajtái különböznek motortípusukban például.

A legfontosabb különbség, hogy vannak dieseles és elektromos ollós emelőgép fajták. Az elektromos emelőgépek tökéletesen megfelelnek beltéri használatra. Bent ugyanis olyan dolgok lehetnek fontosak, mint, hogy csendes legyen a gép és ne hagyjon nyomot, miközben dolgozik. Az elektromos ollós emelőgép fajtákat ez jellemzi.

A dieseles ollós emelőgép fajták pedig pont, hogy kültérre lehetnek megfelelőek. Ezek a modellek általában tökéletesen tudnak mindenféle terepen, talajon közlekedni. Strapabíróak.

Cégünk munkatársai készségesen az Ön rendelkezésére állnak minden kérdésben. Kérjen segítséget a kiválasztásban, döntsön még ma és holnap már kezdheti is a munkát.

Az árakról érdeklődjön honlapunkon.

Ezért fontos ismernünk az ollós emelőgépek fajtáit! Válassza az ollosemelogep.hu-t, válassza ki a megfelelő és biztonságos gépet.

Ollós emelők fajtái

Az ollós emelők fajtái széles körű választékot kínálnak a különböző feladatokhoz és környezetekhez. Az akkumulátoros ollós emelők ideálisak beltéri használatra, mivel csendesek és nem termelnek káros kipufogógázt. Általában kisebb méretűek és könnyebbek, mint más változatok, és egyszerűbben kezelhetőek is. A diesel ollós emelők ezzel szemben kültéri feladatokhoz készülnek. Strapabíróak és nagyobbak, mint az elektromos változatok, így a nehéz terepen, problémásabb körülmények között végzett munkával is megbirkóznak.

Az ollós emelők fajtái mellett az előnyeikről is érdemes néhány szót ejteni!

Ezek a gépek rendkívül stabilak és biztonságosak. Jelentős terhelhetőséggel rendelkeznek, szerkezetük és tervezésük lehetővé teszi számukra, hogy jobban eloszlassák a terhet, így kevésbé inog meg a gép. Számtalan magasban végzendő feladat elvégzésére alkalmasak, legyen szó építkezésről, raktározásról, karbantartási munkáról, falfestésről, vagy akár fametszésről. Nem érdemes az állványok megépítésével vesződni, ha egy ollós emelő bérlésével egyszerűbben, gyorsabban és sokkal biztonságosabban is elvégezhető a munka!

Az ollós emelők fajtáival kapcsolatban további információért lépjen kapcsolatba munkatársainkkal

ÁRAJÁNLAT KÉRÉS

Kérjen ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével.

(A csillaggal(*) jelölt mezők kitöltése kötelező!)

Melyik pénznemben kéri az árajánlatot? (HUF/EUR) *

Kérjük, ne felejtse el bejelölni a "Nem vagyok robot" jelölőnégyzetet. Köszönjük!

EU Infoblokk Széchenyi 2020