Önjáró állvány bérlés Budapest

 

Önjáró állvány bérlés Budapest

Önjáró állvány bérlés Budapest

Megbízható ollós emelőre van szüksége? Íme, néhány hasznos információ

Az ollós emelők az állványokhoz képest sokkalta rugalmasabb és gyorsabb munkát eredményeznek. Utóbbi legnagyobb hátránya, hogy rengeteg idő megy el az össze- és szétszereléssel, ráadásul sok darabból tevődik össze, így a szállítása is problematikus. Ezzel szemben az önjáró állvány bérlés Budapest és környékén egy kiváló lehetőség. Ugyanis cégünk a megrendelést követően rövid időn a helyszínre szállítja a gépet. Ezután nincs más dolga, mint használni!

Önjáró állvány bérlés Budapest – milyen emelőtípust válasszon?

Cégünk kínálatában egyaránt megtalálhatók diesel és elektromos ollós emelőgépek. A diesel emelőket kültéri munkákhoz javasoljuk, tereprevaló, defektmentes tömött gumival vannak felszerelve. Az elektromos kiadások füstmentesen üzemelnek és rendkívül halkak, ráadásul fehér, nyommentes gumikkal is kérhetők.

Önjáró állvány bérlés Budapest – modell javaslatok

Ha kültéren van szüksége önjáró állvány bérlés Budapest szolgáltatásunkra, akkor a Genie GS 3268 RT 4x4 Diesel egy kiváló választás lehet. Munkamagassága 11.75 méter, tehát a platformon állva ez a maximálisan elérhető magasság. Ha viszont beltéri modellre van szüksége, akkor válassza a Genie GS 4047 modellt, 13.75 méteres munkamagasságával.

ÁRAJÁNLAT KÉRÉS

Kérjen ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével.

(A csillaggal(*) jelölt mezők kitöltése kötelező!)

Melyik pénznemben kéri az árajánlatot? (HUF/EUR) *

Kérjük, ne felejtse el bejelölni a "Nem vagyok robot" jelölőnégyzetet. Köszönjük!

EU Infoblokk Széchenyi 2020